MSU Entrepreneurship Week Expo 2018

Love Connections Sdn Bhd (Ellsee) telah dijemput oleh pihak pengurusan Management Science University (MSU), Shah Alam bagi membentangkan serta mempromosikan usaha Ellsee pada masyarakat dan memartabatkan MSU bermotokan sebagai universiti yang “Engaged and Entrepreneurial”.

CEO Ellsee, Puan Puspa Deraman dijemput sebagai ahli penasihat industri universiti berdiri sebaris dengan usahawan-usahawan, bank-bank, syarikat-syarikat minyak dan gas, lembaga perlancongan dan lain-lain, serta panel-panel dari Malaysia, Netherlands dan Australia.

Ramai pelajar, pensyarah dan pengusaha farmasi yang tiba di booth tim Ellsee serta berminat untuk sertai keluarga Ellsee bersempena tawaran Ellsee, Sweet September Promo 13-30 September.

“Adik kalau nak tahu tentang dunia bisnes, Meh try buat. Mai try rasa. Buat assignment tak sama dengan apa yang dilalui bersama. Kalau nak tau mai join”

beritahu Pengurus Pemasaran Ellsee, Aznil Zulkifli semasa di temuramah oleh pelajar-pelajar MSU dari Fakulti Pengurusan Perniagaan. Ellsee berkibar di MSU selama 2 hari dari 21-22 September 2018.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart