Setiap detik malam tu, terpahat segar di dalam ingatan Cik Haza. Semua ni penghargaan dan anugerah dari Ellsee. Jujurnya Cik Haza tak pernah impikan ini. Yang Cik Haza tahu, buat yang terbaik dan sampaikan versi kita yang paling terbaik walau apa pun yang kita buat. Terima kasih ma, sebab pasakkan pendirian ni dari kami kecil lagi

Cik Haza join Ellsee pada Jan 2017, ya baru setahun jagung. Tu pun banyak kali dah sebenarnya info tentang Ellsee, tentang produk Ellse, founder Ellse Pn Norsahida Mohamad Said lalu lalang depan mata. Akhirnya Allah buka hati untuk Cik Haza sama sama berjuang bersama team Ellsee untuk bantu mereka di luar sana.

Cik Haza merangkak dari bawah, sama je macam semua team Ellse yang lain. Buat dropship dulu. Masa ni belajar selok belok produk. Fahami dan kenal produk. Makin belajar makin jatuh cinta. Makin faham, makin Cik Haza faham apa yang diperjuangkan Ellsee sebenarnya. Sesungguhnya ia bukan produk semata.

Dalam masa setahun, Cik Haza naik satu persatu anak tangga sehingga terpilih sebagai Stokis , dalam sama Cik Haza gilap potensi anak anak didik di Ellse sehingga berjaya melahirkan 6 stokis lain.

Memang dari awal niat Cik Haza ambil mereka sebagai agen adalah untuk create mereka naik sampai tingkat tertinggi. Itu yang buat Cik Haza puas. Lega hati bila mereka dapat settlekan hutang satu persatu, senyum lebar Cik Haza bila mereka mula dapat kembali keyakinan diri yang dah lama hilang.

Jan 2019, Ellsee siapkan majlis anugerah yang gilang gemilang. Malam tu ada beberapa anugerah yang Cik haza dapat sampai anak tanya, Ummi naik ambil hadiah lagi ke nih? Kenapa hadiah ummi banyak?

Anak, ni semua adalah hadiah kita bersama , hadiah untuk anak anak Ummi yang selalu bagi kerjasama, hadiah untuk pengorbanan anak anak, suami, bonda dan adik beradik.

Terima kasih buat Pn Sheda. Sejujurnya beliau banyak mendidik dan membuka mata Cik Haza. Kenal dah lama, jatuh cinta berkali kali dan bertimpa timpa. Lebiu!

Azam Cik Haza 2019, mahu lahirkan lebih ramai leader di bawah payung EllseeBoomers. Serlahkan diamond yang ada dalam diri kita, gilap potensi yang ada, cari dan cungkil balik permata berharga yang kita selalu abaikannya. Semua wanita layak berjaya, kan?

Nasib kita takkan pernah berubah kalau kita tak pilih untuk keluar dari kepompong biasa biasa.

Nak Cik Haza pimpin tangan sama sama?
Pendaftaran team EllseeBoomers dibuka.
Pm terus ke lubuk hati Cik Haza yang parking dalam www.wasap.my/60136042348/jointeamEllseeBoomers

Sayang Selalu,
Cik Haza yang cepat touching

#ellseeboomers #peluangbuatduit #seriusubahhidupsaja